Stor dansk håndboldstjerne indstiller karrieren

04 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Stor dansk håndboldstjerne indstiller karrieren

Den danske håndboldstjerne Kasper Søndergaard har valgt at droppe håndboldsporten efter denne sæson.

For tiden spiller det danske landsholdses Kasper Søndergaard for Skjern Håndbold, men klubben skal ikke forvente at se ham i spillertrøjen i næste sæson, og ej heller skal en anden klub forvente at skrive kontrakt med ham – hverken i indland eller udland.

Kasper Søndergaard kaster nemlig i denne sæson definitivt håndbolden i netmaskerne for sidste gang, hvorefter han er færdig som topspiller og ikke forventer at genoptage karrieren.

Angiveligt er årsagen ikke skader eller manglende resultaterne, men simpelthen noget så naturgivent som, at han har nået en alder, hvor han ikke agter at fortsætte. Søndergaard er 38 år.

Søndergaard har da også nogle vilde bedrifter med sig i bagagen af oplevelser og trofæer som spiller, der ikke bare tæller point på banen, men også flotte præstationer på det danske herrelandshold i håndbold.

Han har nemlig både vundet OL-guld, EM-guld, og selvom det aldrig blev til guld i VM for danskeren, så var han tæt på to gange, da han fik VM-sølv to gange.

Det er nogle flotte medaljer, der kommer til at pryde landsholdsspillerens kaminvæg, som han kan vise frem for gæster og familie og mindes tilbage på nogle berømte med nogle af de danske danske topspilleren.

Men selvom Søndergaard indstiller sin aktive karriere som spiller, så er det jo ikke ensbetydende med, at han er færdig med håndbold fuldstændigt.

Han melder ikke noget om det, men som det er set før, så går han måske hen og bliver træner eller på anden måde tilknyttet håndboldsporten, som ikke drejer sig om at spille aktivt.

Den slags karriereskifte ser man jo flere spillere foretage i mange sportsgrene, da man ikke kan fortsætte en aktivt karriere i alt for mange år, men man så kan være med fra trænersiden eller lignende, der ikke involverer samme fysiske aktivitet.