Skal Christian Eriksen til Real Madrid?

30 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Skal Christian Eriksen til Real Madrid?

Der svirrer heftige rygter om, at den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen er på vej til den spanske storklub

Det var meget omtalt i sin tid, da den daværende danske midtbanespiller Thomas Gravesen i sidste årti nåede at spille en enkelt sæson for nok verdens mest eftertragtede klub at spille for: spanske Real Madrid.

Nu går der store slag på jungletrommerne om, at den nok nuværende største fodboldstjerne, Danmark ligger inde med, Christian Eriksen, også skal til at stille i fodboldstøvler for den store klub.

For tiden spiller Christian Eriksen som bekendt for engelske Tottenham, som han har forlænget med før, og mange fodboldeksperter har undret sig over, hvorfor danskeren endnu ikke har taget initiativ til at springe ud og blive medlem af en større klub.

Årsagen kan ligge i, at Christian Eriksen næsten er garanteret en startposition for Tottenham, hvor han også ofte er garant for mål, da man ellers kunne frygte, han blot ville ende med at sidde på bænken i en klub, der i forvejen agter at købe mange flere store spillere, som alle hver især ønsker spilletid.

En anden plausibel forklaring er også, at Christian Eriksen ikke har lyst til at skifte til den klub, der har haft sådan en horrible sæson på det seneste.

Ikke alene missede Real Madrid-klubben muligheden for at hjemtage mesterskabs-trofæet i deres egen liga, men de røg også forholdsvist hurtigt ud af Champions League, når man tager i betragtning, hvor langt de plejer at nå.

Derfor er det ingen hemmelighed, at klubben befinder sig i en mindre krise, og den krise kan koste mange fyrringer, og en mulighed for at revitalisere klubben er ved at investere mange, mange penge i at købe forholdsvis mange nye spillere.

Men den slags klubber helgarderer sig også ved at købe rigeligt med reservespillere, og så er vi tilbage ved spørgsmålet, om Eriksen i så fald blot ender med at sidde på bænken?