Lær at holde balancen på rulleskøjter

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

For nogle mennesker kommer det som en leg, når de skal stå på rulleskøjter, hvor de næsten oplever, at de smelter sammen med de rulleskøjter, så snart de tager dem på, så de instinktivt regner ud, hvordan man skal bruge dem.

De ifører dem bare, og så kan de regne ud, hvordan man skal dreje, stoppe og løbe hurtigt på dem, og der går ikke længe, før de kan lave tricks med dem, så de nærmest kan blive professionelle, så de er altså hurtigt markant bedre end de andre, som der tager deres respektive rulleskøjter på samtidig.

Hvis de gad, så kunne de blive eksperter i det med at stå på rulleskøjter, og andre misunder dem nærmest, når man kan se, at de stiller dem væk igen og bare er glad for, at de kan forstå at stå på dem, mens andre næsten ville slå ihjel for at have den slags evner.

rulleskøjter

Det er ikke lige let for alle andre at stå på rulleskøjter

Men for mange mennesker ender de med at falde på deres rulleskøjter rigtig tit, og der går længe, får de bare kan stå oprejst uden at dratte ned igen.

Så går der tit med bare at lære at sætte af, så der kan komme lidt bevægelse i det, og man er næsten bange, når man begynder at bevæge sig, for man er ikke helt sikker på, hvordan man skal stoppe igen.

Sådan starter det ud for mange af os, og sådan er det bare, og det er i den fase, at man skal holde ved, for hvis man springer fra her, så bliver man aldrig god til det.

Så hvis man er panisk angst til at begynde med, så skal man finde ud af med sig selv, om man gider det her, for man skal bare over den fase, hvis man gider fortsætte.