Invester i fede løbesko og gør træningen bedre

10 januar 2020 sara__mortensen

Der findes mange tips og tricks omkring træning i dag – hvordan den kan blive sjovere, hvordan man kan blive mere motiveret og meget mere. Når der hele tiden kommer nye måder, idéer og tiltag til at motivere en til at træne, så kan det være svært at sortere i alt den viden man får. Mange tror på det de læser eller høre, hvis kilden er nogenlunde troværdig. Det er altså blevet et uoverskueligt projekt, at skulle holde sig opdateret hele tiden.

I årenes løb er det blevet utrolig moderne at dyrke motion, og at vise andre på sociale medier at man dyrker motion. Det bunder nok alt sammen i at få en form for bekræftelse fra andre samt at bevare sin egen gode samvittighed. Det kan nemt påvirke mange mennesker til konstant at gå rundt med en lidt dårlig samvittighed, fordi de ikke træner lige så meget eller lige så længe. Én ting man i hvert fald kan være sikker på, er at træning og motion gør noget godt for os alle. Det giver en energi til hverdagen og er sundt for krop og sind. Man skal dog passe på med ikke at lade sig påvirke for meget af alt den ”støj” der findes derude, og fokusere mere på, hvad der er godt for en selv og hvad der gør en glad.


Skoene er vigtige for din træning

Hvis du lander i en god rytme med at løbe et par gange om ugen, så kan du hurtigt mærke en positiv effekt på dig selv og din hverdag. En af de ting, som er vigtig, når man er en løber, er at have de rette sko på. Hvis man er en af dem, som endelig er kommet afsted og i gang med at løbe, så er det vigtigt at man har det rette udstyr, så man får mest muligt ud af sin træning. Hvis man allerede er en erfaren løber, er det mindst lige så vigtigt, at man har nogle behagelige og komfortable løbesko til de mange ture. Der bliver hele tiden lavet nye lækre herre løbesko i dag, men det gælder ikke om at finde de dyreste og nyeste, men derimod de  mest behagelige for netop dig og dine fødder. Det vil gøre både godt for din træning og for din krop. Du vil reducere chancen for at få skader, hvis du passer på dig selv og din krop – dermed skal du vælge nogle sko, som sidder helt perfekt på dine fødder.

Er du konkurrencedrevet? Flet det ind i dit løb

Hvis du elsker at løbe og elsker konkurrence, så kan det give en god effekt at sætte nogle mål for dig til hver løbetur. Det vil motivere dig til at gøre det bedre gang for gang og nå dine mål. For mange, som dyrker sport, er konkurrence en vigtig motivationsfaktor. Du kan også overveje at melde dig til maratons, så du kan udfordre dig selv på et andet plan. Som løber, på almindeligt niveau, vil din største konkurrent oftest være dig selv. Det handler om at udfordre sig selv på tid samt udholdenhed, da der ofte ikke er så mange andre at konkurrere med – medmindre du sammenligner tid med en ven eller andet. Det kan sagtens være meget motiverende, hvis man til hver løbetræning har sat sig et nyt mål. Det er en god måde, at holde motivationen oppe og få lyst til at tage ud at løbe, selvom vejret måske er udfordrende eller energien er lav. Det gælder om at finde på forskellige ting, som vil holde gejsten oppe.