Kategorier
romaskine

Hvilken romaskine skal jeg vælge?

Vil du gerne dyrke en form for træning, hvor du virkelig får forbrændt mange kalorier, er en romaskine et oplagt valg for dig. Der bruger du hele kroppen til træningen, hvilket netop er med til at gøre, at du kommer til at forbrænde mange kalorier, samtidig med at du opbygger muskelmasse. 

Har du bestemt dig for, at en romaskine er det rette form for træning for dig, er du sikkert interesseret i at finde ud af, hvilken maskine der vil være den rette. Der kan du for eksempel se på fitfact.dk’s romaskine test. Det er en kæmpe test, hvor de ser på mange forskellige aspekter i forbindelse med konkrete modeller af romaskiner. Artiklen er så omfattende, at vi kun kan komme med nogle få highlights her. Hvis du vil være sikker på at få det hele med, bør du gå ind og læse artiklen selv. 

Hvilken form for modstand vil du have? 

Når du skal vælge en romaskine, er det vigtigt, at du overvejer, hvilken form for modstand du gerne vil have. Der findes vandmodstand, magnetmodstand og luftmodstand. Hvis du vil have en meget naturtro rooplevelser, når du sidder i din romaskine, bør du vælge en med vandmodstand. I det tilfælde føles det virkelig som, at du ror gennem vandet. 

Både magnetmodstand og luftmodstand giver dig dog også den modstand, du har brug for, når du gerne vil træne. Hvis du bare gerne vil have god modstand på din træning, kan du derfor sagtens vælge en af de to andre typer. 

Når du skal vælge en romaskine, bør du også tænke over, hvilken form for display du gerne vil have. Der findes en række forskellige former for display, og hvor stort og omfattende displayet er, er helt afgørende for, hvor høj prisen på din romaskine bliver. Et virkelig omfattende og stort display kan sagtens gøre prisen 3000-4000 kroner højere.