Brøndby IF har haft en dårlig sæson

08 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Brøndby IF har haft en dårlig sæson

Det har ikke gået alt for godt for fodboldklubben vest for Hovedstaden. Det tager vi et nærmere kig på her

Kan du huske, da der blev skiftet træner og bestyrelse i Brøndby? Da der blev smækket med dørene og meget andet?

Ja, den slags driver jo nedad til præstationerne på banen, for hvis ikke det ser godt ud indadtil og bag de lukkede døre, så ser det heller ikke for kønt ud på banen og specielt for træneren, hvis der er for meget andet at tænke på og koncentrere sig om.

Sådan har set set ud i indeværende sæson for den vestegnske klub Brøndby IF, der længe har været på et markant højere plan end så mange af de andre klubber på Vestegnen.

Faktisk har de vundet flere mesterskaber herhjemme og også udmærket sig i flere andre ligaer, når det er blevet til kvalifikation videre.

I skrivende stund ligger Brøndby IF som nummer fire i Superligaen, den bedste fodboldrække for herrefodbold i Danmark, og i og for sig er det jo en fin placering.

Det flugter bare ikke med planerne for ledelsens side om, at der skulle være kommet flere og flottere resultater til i indeværende sæson.

For eksempel er det ikke så længe siden, at forboldklubben missede muligheden for at hive en medalje hjem i den hjemlige turnering, hvilket første til stor frustration for både spillere, ledelse, træner og ikke mindst de mange fans.

Men selvom det er flot at spille om medaljer, så har der også været deciderede pinlige resultater i kølvandet på de andre manglende resultater.

For eksempel har der været flere pinlige nederlag til andre klubber, der ligger markant længere nede i Superligaen, end hvor Brøndby befinder sig.

Det bliver svært at se, hvordan de blågule skal kunne finde genrejsning, men noget skal der gøres, så det hele bliver vendt til noget positivt.